het allerlekkerste brievenbus cadeau!

Ben je op zoek naar een origineel én overheerlijk cadeautje voor een vriend(in), familielid of gewoon voor jezelf? Ik bak met veel liefde en plezier de lekkerste brownies, boterkoek en fudge waarmee jij iedereen om je heen verblijdt. Dat is nog eens een lekker brievenbus cadeau om te ontvangen!

Waarom een brievenbus cadeau?

Het grote voordeel van de doosjes van Zoetjesaan is dat ze eenvoudig door de brievenbus geleverd worden. Hierdoor blijven de verzendkosten laag en worden de doosjes snel en altijd geleverd, ook als de ontvanger op dat moment even niet thuis is. Luchtdicht verpakt blijven de zoetigheden zeker tot 7 dagen lekker, dus er is volop tijd om van te genieten (al kan ik je nu al vertellen dat de meeste doosjes het niet zo lang volhouden 😉)!

Je kunt de doosjes precies samenstellen zoals jij wilt en er een leuk, persoonlijk berichtje bij plaatsen. Ik pak ze met zorg in en zorg dat jouw doosje er pico-bello uitziet! Zo heb jij een origineel cadeautje voor een verjaardag, een nieuw huis, een nieuwe baan, een kraamcadeautje, gewoon zomaar, een beterschapswens of een bedankje. Er is altijd een gelegenheid om iemand te verrassen met Zoetjesaan!

Ontdek het assortiment

Ben je benieuwd geworden uit welk lekkers je allemaal kunt kiezen? Bij Zoetjesaan kies je uit een klein of groot brievenbus cadeau. Een klein doosje bevat drie grote stukken en een groot doosje bevat maar liefst zes flinke stukken. Je kiest zelf welke smaken uit het assortiment je wilt. Heb je hier nog vragen over? Stuur me dan een berichtje via info@zoetjes-aan.nl en ik reageer zo snel mogelijk op je vraag. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg me dan op Facebook en Instagram!