Klantwaardering

Genoten van de zoetigheden die door jouw brievenbus zijn gekomen? Ik zou het leuk vinden als je hieronder in een berichtje je waardering wilt aangeven!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Hanneke
10 maanden geleden

Hoi Marloes,
In Leeuwarden waren ze aangenaam verrast door jouw levering. Nogmaals hartstikke bedankt.

Ellen
10 maanden geleden

Hoihoi, ik heb van de week een order voor brownies bij jou besteld en cadeau gedaan voor een jarige. Ik wilde je even laten weten dat ze ontzettend in de smaak vielen en wens je veel succes met Zoetjes-aan :) Een vriendin van mij tipte jou hiervoor, ik zal het ook doorzetten!

Simone
een jaar geleden

Ik heb de carnavalsspecial cadeau gedaan aan een vriendin en dat viel erg in de smaak. Het pakketje is keurig verstuurd op de dag die ik had aangegeven bij de opmerkingen en is een dag later al bezorgd. De brownies en boterkoek zagen er heel feestelijk uit! Precies zoals op de foto op deze website. Het flesje flugel is een leuke toevoeging aan dit pakketje. Dankjewel!

Trees
een jaar geleden

Heel leuk concept en bovenal is het genieten van dit lekkers! Inmiddels al meerdere personen blij verrast hiermee die het ook weer hebben gedeeld. Aandacht ook voor bijzondere (feest)dagen met leuke “specials” op je mooie website! Wie wil er nu niet zo’n brievenbuspakketje!
Veel succes Marloes!

Felicity
een jaar geleden

Cadeau gedaan met kerst en zelf ook geproefd natuurlijk. Een leuk en origineel cadeau voor wie van zoet houdt en bovenal erg lekker!

Tanja
een jaar geleden

Nog niet zelf geproefd, maar echt heel erg leuk om te geven!! Goede service, snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden. En natuurlijk een super mooie website, succes Marloes!

Stefanie
een jaar geleden

Al meermaals mee verrast door vriendinnen en meermaals anderen mee verrast. Elke keer heerlijk en van de andere kant hele leuke reacties. Het is super leuk verpakt, snel verzonden en het allerbeste: super lekker! Aanrader!

Hanneke
een jaar geleden

Heerlijke lekkernijen door de brievenbus en heel mooi verpakt! Super leuk om te geven, maar ook te lekker om zelf op te eten. Dikke aanrader! Dankjewel Marloes!