Welkom!

Drie van mijn allergrootste passies zijn bakken, koken en eten (niet per se in die volgorde 😉). En al járen roep ik dat het me zo leuk lijkt om hier, naast mijn 'gewone' baan, iets mee te doen. Nu is het zo ver! Ik maakte deze webshop waarin je zelfgemaakte zoetigheden kunt bestellen. Want wie wordt er nu niet blij van een portie zoetigheid op zijn tijd?

het allerlekkerste brievenbuscadeau!

Ben je op zoek naar een origineel én overheerlijk cadeautje voor een vriend(in), familielid of gewoon lekker voor jezelf? Ik bak voor jou met veel liefde en plezier lekkere zoetigheden waarmee jij iedereen om je heen kunt verrassen! 

De doosjes van Zoetjesaan worden eenvoudig door de brievenbus geleverd. Luchtdicht verpakt blijven de zoetigheden zeker tot 7 dagen lekker, dus er is volop tijd om van te genieten (al kan ik je nu al vertellen dat de meeste doosjes het niet zo lang volhouden 😉)! Je kunt de doosjes precies samenstellen zoals jij wilt en er een leuk, persoonlijk berichtje bij plaatsen. Zo heb jij een origineel cadeautje voor een verjaardag, een nieuw huis, een nieuwe baan, een kraamcadeautje, gewoon zomaar, een beterschapswens of een bedankje. Er is altijd een gelegenheid om iemand te verrassen met Zoetjesaan!

Ontdek het assortiment

Ben je benieuwd geworden uit welk lekkers je allemaal kunt kiezen? Bij Zoetjesaan kies je uit een klein of groot brievenbuscadeau. Een klein doosje bevat drie grote stukken en een groot doosje bevat maar liefst zes flinke stukken. Je kiest zelf welke smaken uit het assortiment je wilt. Heb je hier nog vragen over? Stuur me dan een berichtje via info@zoetjes-aan.nl en ik reageer zo snel mogelijk op je vraag. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg me dan op Facebook en Instagram!

Liefs, Marloes

zoetjesaan-brownies-brievenbus-cadr