Bestellen


Honger gekregen of iets lekkers gezien waar je iemand mee wilt verrassen?
Plaats dan hier jouw bestelling! 

Ik streef ernaar bestellingen binnen 2 à 3 dagen te verzenden via PostNL. Wil je met jouw bestelling iemand verrassen op een bepaalde datum? Geef dit dat even bij 'opmerkingen' in het bestelproces aan, dan houd ik hier rekening mee. Omdat ik afhankelijk ben van de bezorgdienst kan ik helaas niet garanderen dat het pakketje precies op de gewenste dag bezorgd wordt, het kan een dagje eerder of later zijn!

In verband met smeltgevaar worden er geen pakketjes verstuurd bij temperaturen boven de 25 graden. 

LET OP! In zo'n beetje alle lekkernijen zit chocola verwerkt, iets waar huisdieren niet goed tegen kunnen. We willen natuurlijk geen dierenartsbezoekjes op ons geweten hebben, dus houd hier rekening mee als de ontvanger huisdieren heeft!

Kies hier welk doosje je wilt bestellen:


Klein doosje - 3 stukken 

€11,00 excl. verzendkosten 
Drie flinke stukken zoetigheid in één doosje, waarbij je zelf kunt kiezen welke smaken uit het assortiment je wilt. Als dat geen genieten wordt!


Groot doosje - 6 stukken

€16,00 excl. verzendkosten 
Liever meer om van te genieten? Begrijpelijk! Kies dan voor ons grote doosje met 6 stukken zoetigheid. Ook hier kun je zelf kiezen welke smaken uit het assortiment je wilt.


Liefde in een doosje

€11,00 / 16,00 excl. verzendkosten 

Iemand laten weten hoe lief je hem/haar vindt? Hoe kan dat beter dan met chocolade in een heerlijk doosje liefde! Van deze Oreofudge, boterkoek en brownie met zeebanket wordt vast flink genoten!


Let's party!

€11,00 / 16,00 excl. verzendkosten 

Let's party met deze feestelijke brownies & boterkoek! Het doosje is versierd met confetti, toeters en ballonnen. Liever andere smaakjes? Geen probleem! Geef dit even aan bij 'opmerkingen' in het bestelproces.


Unicorn special

€11,00 / 16,00 excl. verzendkosten 
Sometimes all you need is a little magic! Deze unicorn special bestaat uit boterkoek en brownies versierd met witte choco, bosvruchtenhagel en sprinkels.


Hoera! een baby!

€11,00 / 16,00 excl. verzendkosten 
Een heerlijk cadeautje voor aanstaande of kersverse ouders, een babyshower of kraamvisite! De brownies en boterkoek zijn versierd met roze, blauwe of gemixte muisjes, het schattige gelukspoppetje maakt het af!